🥰 Смайлита и хора емоджита със значение

Тук ще намеруш списъка със смайлита и хора емоджита за Whatsapp, Facebook и Сие със значението и уникода им. Забавлявай се, откривайки пъстрия свят на емоджитата!

Категория: 🥰 Смайлита & Хора Емоджита

U+1F600
Хилещо се емоджи U+1F600
😀 Хилещо се лице

Щастливо усмихнатото лице е едно от най-използваните емоджита и универсално приложимо: искаш просто да поздравиш някого, да изразиш радост или вълнение за нещо или да поразхлабите кратък текст.

U+1F603
Усмихващо се смайли отворена уста U+1F603
😃 Усмихващо се лице с отворена уста

Класическо емоджи с усмихнато лице и големи очи. Положително настроено е и се смее щастливо. Изразява възторг: от весел поздрав до безгранична радост.

U+1F604
Усмихващо се смайли отворена уста усмихващи се очи U+1F604
😄 Усмихващо се лице с отворена уста и осмихващи се очи

Шегата е наистина страшно смешна! Смее се шумно, весело и сърдечно. Дори типичните емоджи очи се смеят - това е, което различава истинската усмивка от фалшивата престорена. Може да се използва и саркастично.

U+1F606
Падам от смях XD U+1F606
😆 Усмихващо се лице с отворена уста и затворени очи

Няма как да не се смея! Малко преди да припаднa от смях, защото нещо е толкова глупаво или невероятно смешно. Също така, злораден или ехиден смях за събитие или нещо, което се е случило на друг човек. Емоджито е синоним на „XD“ и „> <“ като текстово базиран емотикон.

U+1F609
Намигащо емоджи U+1F609
😉 Намигащо лице

Смайли намига закачливо с едно око. Като израз на хумор, някой си е позволил закачка, флиртува с теб или има задни мисли. Намигването отслабва значението на съобщението: не го приемай сериозно, а с чувство за хумор.

U+1F60A
Усмихващо се смайли усмихващи се очи U+1F60A
😊 Усмихващо се лице с осмихващи се очи

Срамежлива, смутена усмивка. Червените бузи са израз на радост. Представлява щастие, удовлетворение, спокойствие и благодарност. Текстово базиран вариант: ^^.

U+1F642
Леко усмихващо се емоджи U+1F642
🙂 Леко усмихващо се лице

Леката усмивка на устните означава, че си доволен със себе си и света. Може да направи изявление да звучи по-дружелюбно отколкото е било предвидено. Може да има и саркастично значение, когато усмивката всъщност не пасва на съдържанието на съобщението.

U+263A
Усмихващо се смайли U+263A
 Усмихващо се лице

Щастлив съм та се късам! Напълно доволен и безмълвен. Изразяване на блаженство. Срамежлива усмивка в отговор на приятен комплимент или нещо страхотно, което се е случило.

U+1F633
Засрамено емоджи U+1F633
😳 Засрамено лице

Шокиран, в неудобна ситуация или направил грешка. Изразява срам; нещо в момента е много неудобно. В отговор на комплимент или ласкателно съобщение, което всъщност не си искал да получиш.

U+1F975
Червено лице с капчици пот U+1F975
🥵 Прегряло лице

Толкова е горещо, след малко ще получа топлинен удар! Яркочервена глава, езикът виси от устата и от челото се стичат капки пот. Най-горещото място в света се намира в Иран: 2005 г. най-високата температура бе измерена в пустинята Лут - 70,7 °C.

U+1F976
Синьо лице U+1F976
🥶 Замръзнало лице

Толкова е студено, че ще умреш от измръзване. Усмивката вече е вледенена. Лицето е вече напълно синьо от студа, измъчено изражение на лицето. Сега чаша чай, кафе или гореща вана биха помогнали сега.

U+1F601
Хилещо се смайли усмихнати очи U+1F601
😁 Хилещо се лице с усмихващи се очи

Щастливо лице с палавa усмивка. Представлява безгрижност и жизнерадост. Изпълнен с радостно очакване на предстоящо събитие, възбуден и развълнуван или неловко чувство.

U+1F62C
Озъбено емоджи U+1F62C
😬 Озъбено лице

Това сега наистина мие е неприятно! Изразяване на нервност, неудобство или смущение. Уплашена и виновна усмивка: Някой е сгафил нещо и се опитва да разведели напрегнатата ситуация като прави физиономии.

U+1F60F
Самодоволно усмихнато емоджи U+1F60F
😏 Самодоволно усмихнато лице

Половинчата усмивка, която се скапва от самодоволство. В знак на ирония, дързост или игривост. Препоръчва се предпазливост: някой би могъл да има нещо на ум. Използва се като предизвикателен поглед за флирт или сексуална намека.

U+1F643
Емоджи с главата надолу U+1F643
🙃 Обърнато лице

Майтап си правя! Това съобщение е или двусмислено, иронично или шеговито. Правите си шегичка и се лигавите или като реакция в отговор на шега.

U+1F60D
Емоджи със сърцевидни очи U+1F60D
😍 Усмихнато лице със сърцевидни очи

Лице сияещо от щастие със сърцевидни очи. Хлътнал до уши и лудо влюбен: в човек, място или предмет. Изразява степента на любов и обич, както и благодарност и често е част от романтични послания. Не може да си намери място от щастие.

U+1F970
Емоджи с три сърца U+1F970
🥰 Усмихнато лице с усмихнати очи и три сърца

Човек е влюбен и на седмото небе. Романтичното емоджи с влюбеното изражение на лицето стои за трепетите на сърцето.

U+1F627
Болезнено смайли U+1F627
😧 Болезнено учудено лице

Нещо неочаквано се е случило! Лице с повдигнати вежди, отворени очи и отворена уста. Смесица от шок и разочарование. Представлява страх, чувство на неудовлетвореност, ужас и неочаквани, негативни изненади.

U+1F635
Х Очи смайли U+1F635
😵 Замаяно лице

Вие ми се свят! Емоджито с кръстовидни очи и отворена уста е напълно замаяно и не знае от къде му е дошло. Но също така символизира силни емоции или пиянство.

U+1F632
Учудено емоджи U+1F632
😲 Учудено лице

Това е невероятно, нямах представа! Удивено лице с широко отворена уста и очи: смаяно от изненада, напълно шокирано или чиста невяра. Не мога да повярвам какво се случи!

U+1F626
Намръщено смайли U+1F626
😦 Намръщено лице с отворена уста

Не мога да повярвам, че си направил това! Изразява ужас и страх, притеснение и недоверие. В отговор на негативна изненада. Хванат в издънка неподготвен се чувства напълно изненадан.

U+1F92E
Повръщащо смайли U+1F92E
🤮 Лице с отворена уста, което повръща

Иде ми да повърна. Или за да покаже колко пиян е бил някой снощи. С повръщащото смайли може и да се покаже какво мислите за дадено нещо.

U+1F637
Емоджи с маска U+1F637
😷 Лице с предпазна маска

Маската служи за защита. За да предпазите себе си или другите от инфекция. Някой е в болницата, трябва да отиде на лекар или го е хванал някаква болест. Носенето на маските е широко разпространено в Азия.

U+1F631
Замряло емоджи U+1F631
😱 Замряло от страх лице

От ужас крещящо лице с две ръце. Замряло от страх или получил шокираща новина. Зловещото емоджи може да се използва и иронично или като символ за Хелоуин.

U+1F628
Уплашено емоджи U+1F628
😨 Уплашено лице

Изплашеното лице е страхливо и замаяно. Изглежда дълбоко шокиран и изненадан от съмнително събитие или интензивно преживяване.

U+1F62D
Силно плачещо смайли U+1F62D
😭 Силно плачещо лице

Отчаяно и неутешимо лице, сълзи се леят от очите му като водопад. Изразява нараняване, болка или поражение. Използва се и в израз на ирония или нещо е толкова смешно, че се смеете до сълзи.

U+1F92F
Експлодираща глава U+1F92F
🤯 Лице с експлодираща глава

„Не мога да повярвам“ или „Падам от коня.“ Нещо е много вълнуващо или изненадващо. Експлодиращата глава може да се използва и за изразяване на шок или страхопочитание.

U+1F929
Ухилено лице звездни очи U+1F929
🤩 Ухилено лице със звездни очи

Много е очарован от нещо и вече е изпълнен с радостно очакване. Удевен и безмълвен, след като среща с някой, който наистина харесва. Очарован от славата в света на звездите и знаменитости.

U+1F973
Лице с парти шапка Whatsapp U+1F973
🥳 Лице с парти свирка и парти шапка

„Това беше яко парти“ или „Има повод да празнуваме“. Без значение какво радостно събитие е се очаква, то ще се отпразнува по подходящ начин. Може да изрази и прзнуването на карнавал.

U+1F630
Смайли със синя пот U+1F630
😰 Лице с отворена уста и студена пот

Шокиран съм! Тревожно лице със студена пот на челото. Тревожи се. Устата е отворена без думи. Изпотяване поради стрес или психическо натоварване.

U+1F92D
Ръка пред устата смайли U+1F92D
🤭 Лице с ръка пред устата

Изразява шок, изненада или внезапна реализация на нещо. Типичен жест които изразява, че отсрещния човек не казва истината. На мнение че е бил излзган.

U+1F622
Смайли със сълзи U+1F622
😢 Плачещо лице

Тъжно лице, по което се стича сълза по бузата. Душевното състоянието е наранено и разстроено. По-малко обща тъга, колкото болка от определено събитие. Или все още боли да си спомня за събитие.

U+1F92C
Символи пред устата смайли U+1F92C
🤬 Лице със символи пред устата

Символите над устата представляват проклятия. Сериозно гледащото смайли наистина е разстроен и силно ругае и псува. Представлява внезапен изблик на яд или неудовлетворение.

U+1F625
Разочаровано облекчено смайли U+1F625
😥 Разочаровано но облекчено лице

Облекчен, че нещо е преключило, но също така разочарование или тъга. Преживял е стресова ситуация с неприятен изход, например изпит. Човек излязъл от трудна или деликатна ситуация, но не без загуби и не без да отнесе синини.

U+1F613
Емоджи студена пот U+1F613
😓 Лице със студена пот

Стрес или притеснение от лошо преживяване. Нещата са тръгнали различно, отколкото е трябвало. Училището е стресиращо или все още има много неща за вършене в офиса. Уморен си, но все още имаш толкова много неща за вършене.

U+1F605
Отворена уста студена пот U+1F605
😅 Усмихнато лице с отворена уста и студена пот

Усмивка с капка пот на челото. Облекчение, че си минал метър или се се справил успешно със ситуация например важна среща. Предстои трудно събитие и човек вече е изнервен.

U+1F602
Радостни сълзи емоджи U+1F602
😂 Лице със радостни сълзи

Ще падна от стола от смях! Нещо е толкова невероятно смешно, че се смееш до сълзи. Получава пристъп на смях и не може да се стегне. Това емоджи е най-популярното и беше обявено за дума на годината 2015-та.

U+1F62A
Сънено смайли U+1F62A
😪 Сънено лице

Емоджито е скапано от умора и би искало да спи. Мехурчето, което излиза от носа, е типичен манга знак за спящ характер. Или като израз, че разговор или екскурзия са изключително скучни и оттегчителни.

U+1F618
Смайли изпраща целувка U+1F618
😘 Лице изпращащо целувка

Смайлито ти праща целувка. Приятелски, в израз на обич или с романтични намерения, като израз на любов. Може да отслаби саркастичен отговор или да бъде реакция на грубо съобщение. Символ за флиртуване и показване на благодарност.

U+1F617
Целуващо емоджи U+1F617
😗 Целуващо лице

Лицето изпраща целувки на друг човек. Отворените очи и неутралния израз на лицето са по-малко знак за интимна целувка, а по-скоро целувка за приятел или роднина. „Благодаря“, „Здравей“ или „Чао“. Може да означава също „подсвирване“ или „патешка физиономия“.

U+1F619
Целуващо смайли усмихнати очи U+1F619
😙 Целуващо лице с усмихнати очи

Отпуснато изражение на лицето, усмихнати очи и целуващи устни. Като целувка за приятели или „прегръщаме и те целуваме“ на роднини, може да се използва и за подсвирване.

U+1F61A
Целуващо смайли затворени очи U+1F61A
😚 Целуващо лице със затворени очи

Сладурско лице със затворени очи и розови бузи. Като израз на благодарност за съвет или услуга. Любяща целувка към най-близките приятели, семейството или обичан човек.

U+1F92A
Лудо лице U+1F92A
🤪 Лудо лице

Нещо е безумно смешно. Настроението е разпуснато - напълно си откачен и пощурял. Напълно превъртял от ентусиазъм или радост. Може би някой е направил неприлична шега.

U+1F636
Емоджи без уста U+1F636
😶 Лице без уста

Емоджито без уста означава мълчание. Някой не иска или не може да коментира конкретна тема. Използва се при трудни, неудобни или лоши разговори. Представи си какво би казало, ако имаше уста!

U+1F62E
Емоджи с отворена уста U+1F62E
😮 Лице с отворена уста

Леле, впечатлен съм! Удивено емоджи изглежда изненадано и учудено. Чувства се положително или отрицателно изненадано: от леко учудване до пълно смайване.

U+1F644
Въртящо очи емоджи U+1F644
🙄 Лице със завъртяни очи

Емоджито върти очи: Счита ситуация или човек скучен и досаден. Не иска да обръща повече внимание на съобщението.

U+1F914
Мислещо емоджи U+1F914
🤔 Мислещо лице

Позата на Мислителя: Замислено лице с характерната ръка на брадичката. Поставя изявление, интелигентността на даден човек или идея под въпрос. Крои нещо или обмисля гениална идея.

U+1F611
Емоджи без изражение U+1F611
😑 Лице без изражение

Лице без израз със затворени очи и уста. Уморен, раздразнен, без емоции, изчерпано търпение, на косъм да ти гръмне шапката. Нямаш думи, за да продължиш разговора.

U+1F910
Емоджи с цип U+1F910
🤐 Уста с цип

Ципът вместо уста сигнализира, устните са запечатани. Тайната е защитена и се запазва мълчание. Може да означава и мълчание, защото липсват правилните думи.

U+1F974
Емоджи с лудо лице U+1F974
🥴 Лице с различни очи и вълниста уста

Очите полуотворени, полузатворени, наклонена уста, бузите зачервени. Емоджито има объркан израз на лицето: поради умора или объркан емоционален свят в момента. Използвано също като пиянско лице.

U+1F912
Емоджи с термометър U+1F912
🤒 Лице с термометър

Тъжното лице с термометъра в устата изразява болест. Хванали сте грип или друго заболяване, което е свързано с вдигане на температура. Или се притеснява че ще се разболее.

U+1F634
ZZZ спящо емоджи U+1F634
😴 Спящо лице

Лека нощ и сладки сънища! zZz над главите на характери в комикси или карикатури, стои за спящи герои. Емоджи е уморен, иска да си легне или е на път да заспи от скука.

U+1F60B
Емоджи се наслаждава на храна U+1F60B
😋 Лице наслаждаващо се на вкусна храна

Емоджи блаженно си облизва устните: гладен е, сготвил е нещо страшно вкусно или е омел цялата чиния. Често се тълкува като гримаса, с протегнат език и се използва след смешно съобщение или направен майтап.

U+1F928
Смайли повдигната вежда U+1F928
🤨 Лице с една повдигната вежда

Напомня с въпросителния поглед на актьора „Скалата“ (Дуейн Джонсън). Може да се използва в израз на скептицизъм, неверие или неодобрение.

U+1F61C
Изплезен език намигащо око U+1F61C
😜 Лице с изплезен език и намигащо око

Смайли нагло протяга езика и намигва с едно око. Направил си е шега, лигави се или иска да флиртува с чат партньора. Безгрижен е и не говори сериозно.

U+1F61B
Нахално емоджи изплезен език U+1F61B
😛 Лице с изплезен език

Майтап с приятели, отслабване на иронична забележка и за да се увериш, че отсрещния човек не приема това, което си казал насериозно. Ти се подиграваш на другите: знаех се, че ще го прецакаш.

U+1F9D0
Монокъл емоджи U+1F9D0
🧐 Лице с монокъл

Монокълът е визуално помагало само с едно стъкло. В края на 19 век той е статутен символ. Нещо изглежда подозрително! Смайлито хвърля предупредителен поглед. “По-горен клас” версия на размишляващия смайли.

U+1F61D
Изплезен език стиснати очи U+1F61D
😝 Лице с изплезен език и стиснати очи

Да се подиграваш на някого, да дразниш или шеговито да закачаш някого. При провокативни новини, груб или черен хумор, както и злорадство.

U+1F911
Доларово емоджи U+1F911
🤑 Лице с доларов език

Смайлито има доларови знаци в очите и банкнота вместо език. Може би е спечелил или надушва финансова възможност. Втълпява усещане за богатство.

U+1F913
Зубърско емоджи U+1F913
🤓 Зубърско лице

Огромни очила, неловка усмивка и заешки зъбки. Използва се хумористично или иронично за глупаци или за да изразиш колко си умен. Стереотип на зубър; умен, но странно облечен човек със социални дефицити.

U+1F60E
Емоджи със слънчеви очила U+1F60E
😎 Лице със слънчеви очила

Излъчва „Много съм готин“. Напълно си убеден в себе си, направил си нещо много добре и се гордееш с това. Също така символизира слънцето, летните ваканции и почивка на плажа.

U+1F917
Емоджи с ръце U+1F917
🤗 Прегръщащо лице

Смайли с розови бузи протяга ръце и иска да те прегърне. Това е отворен, сърдечен жест и израз на топлина и дружелюбност.

U+1F607
Емоджи с ореол U+1F607
😇 Усмихнато лице с ореол

Иска да изрази (преструвана) невинност. Някой върши добри дела, много е мил, невинен и се държи по образцов начин. Ангелското лице може да се използва и хумористично за по-малко добри дела или поведение.

U+1F62F
Безмълвно емоджи U+1F62F
😯 Безмълвно лице

Леле Боже! На неприятно изненаданото лице липсват думите поради шокираща случка. В отговор на лошо поведение или грубо съобщение. Не е останало нищо, което да добави към казаното.

U+1F615
Учудено емоджи U+1F615
😕 Учудено лице

Объркан е или не е съгласен с нещо. Несигурен и недоволен от ситуация. Представял си го е по друг начин.

U+1F641
Натъжено емоджи U+1F641
🙁 Леко намръщено лице

„Съжалявам, да чуя“ или „Малко ме дразни това, което казваш“. Мръщенето може да сигнализира отхвърляне и гняв или човек е изненадан, разтревожен.

U+2639
Намръщено емоджи U+2639
 Намръщено лице

Тъжно лице с увиснала уста. Емоджи изглежда умърлушен, нещастен и показва неодобрение. Недоволен от времето, малки грешки или поведението на човек.

U+1F61F
Загрижено емоджи U+1F61F
😟 Загрижено лице

Тревожно изглеждащо лице поради сложна ситуация или важно събитие. Чувства се разтревожено, несигурно и неудобно.

U+1F610
Емоджи с права уста U+1F610
😐 Неутрално лице

Покерфейс: Безизразно лице с неутрален поглед. Не се впечатлява, неловко му е или безразлично.

U+1F61E
Разочаровано смайли U+1F61E
😞 Разочаровано лице

Тъжното емоджи с оклюмала глава, погледът е насочен надолу. Прави огорчено и разочаровано впечатление. Изразява скръб, съжаление и разкаяние.

U+1F92B
Шшшт тихо емоджи U+1F92B
🤫 Звещаващо лице

„Шшшт, тихо!“ кара другите да замълчат. Или някой ти доверява тайна, която не бива да се разпространява. По-нежен начин да кажеш на отстрещния да си държи устата затворена.

U+1F614
Замислено емоджи Facebook U+1F614
😔 Замислено лице

Замислен израз на лицето. Емоджи гледа надолу и се нуждае от време за размисъл. Изразява меланхолия, общо недоволство и огорчение.

U+1F60C
Облекчено смайли Whatsapp U+1F60C
😌 Облекчено лице

Всичко мина добре! Облекчена усмивка и нежно изражение на лицето: Щастлив, че нещо неприятно е преключило. Спокоен, отпуснат, благодарен и безгрижен.

U+1F612
Недоволно емоджи U+1F612
😒 Неодовлетворено лице

Намръщения, мрачен поглед изразява недоволство. Не е доволен от нещо и го показва това. Израз на незаинтересованост и неодобрение.

U+1F623
Страдащо емоджи U+1F623
😣 Страдащо лице

Безпомощно емоджи се измъчва и страда. След тежък ден, готов да зареже всичко. Но трябва да преодолее ситуацията и рано или късно ще се е справил.

U+1F616
Разстроено емоджи U+1F616
😖 Разстроено лице

Как можа да се случи това? Разочарован е, треперещ от гняв и безпомощност. Или адски ядосан: Чашата е на път да прелее!

U+1F62B
Уморено смайли Whatsapp U+1F62B
😫 Уморено лице

Емоджито, със пресвити очи и отворена уста, е уморено. Поради твърде малко сън, заради това, което става около него, от човек или ситуация. Много е изтощен и скапан. Сега най-напред има нужда от спокойствие.

U+1F629
Апатично емоджи U+1F629
😩 Апатично лице

Остави ме на мира! Емоджито се оплаква, с повдигнати вежди и увиснала устата, от изтощителни, неприятни, но неизбежни неща. Плачливо е, разстроено и напълно изтощено психически или физически.

U+1F97A
Тъжно лице с големи очи U+1F97A
🥺 Лице с молещи очи

Големите очи блестят, с предано изражение на лицето, Емоджи моли за нещо: иска да вземе пари или да заеме колата. Ако с питане не постигаш това, което искаш, погледа на куче е последното ти оръжие.

U+1F624
Триумфиращо емоджи U+1F624
😤 Триумфиращо лице

На смайлито му излиза пара от ноздрите. Пръхти презрително в знак на превъзходство. Гордее се и тържествува над успех.

U+1F621
Сърдито смайли Whatsapp U+1F621
😡 Сърдито лице

Умърлушеното лице изразява недоволство от човек или ситуация. Внимание, опасност от взрив! Ядосва се, извън себе си е и вече има яркочервена глава.

U+1F620
Ядосано емоджи U+1F620
😠 Ядосано лице

Смайли е нацупен, раздразнен и ядосан. Реакция в следствие на нещо неблагоприятно или в знак на неодобрение. По-добре не му се вясвай пред погледа.

U+1F924
Емоджи с лиги U+1F924
🤤 Лице с лиги

Лице с течащи лиги от ъгъла на устата. Знак че желаеш даден човек, вкусна храна, новата кола или в радостно очакване на събитие. Израз на изключителен интерес и желание.

U+1F923
ROFL емоджи U+1F923
🤣 Да се търкаляш от смях

Това е толкова смешно, че ще припадна от смях! Търкаля се от смях по пода. Емоджи версията на „ROFL“ означава „търкаляне по пода от смях“.

U+1F925
Емоджи с дълъг нос U+1F925
🤥 Лице лъщец

Както при Пинокио, носът става все по-дълъг с всяка лъжа, което го разкрива като лъжец. Символ за лъжа, хвалба или невероятна история.

U+1F920
Емоджи каубой U+1F920
🤠 Лице с каубойска шапка

Хауди! Типично американско смайли от дивия запад с каубойска шапка. Представлява свобода, природа и упорит труд.

U+1F922
Зелено драйф емоджи U+1F922
🤢 Отвратено лице

Емоджито вече е позеленял в лицето, болен е и изглежда, все едно че ще повърне. Може да изрази отвращение, гнус и неприязън или да е е израз на заболяване.

U+1F927
Кихащо емоджи U+1F927
🤧 Кихащо лице

Кихащо лице със затворени очи, което се секне в носна кърпа. Хванал съм настинка! Изразява, че някой е болен или се чувства неразположен.

U+1F915
Емоджи с превръзка U+1F915
🤕 Лице с превързана глава

Тъжно гледащо лице с превръзка на главата: Някой е болен, претърпял е катастрофа или е в болница. Превръзката символизира здравословни проблеми.

U+1F921
Емоджи палячо U+1F921
🤡 Лице палячо

Спри да се лигавиш! Гримирано клоунско лице от света на цирка. Израз на разтуха и забавление, но може и да предизвика страхове у някои хора, най-късно след филма на ужасите на Стивън Кинг „То“.

U+1F4A9
Лайно емоджи U+1F4A9
💩 Купчина лайна

Ооо не, по дяволите! Комичната версия на купчина лайна. Може да опише ситуация, да замени истинската дума или да критикува изявление на чат партньора.

U+1F47F
Коболд емоджи U+1F47F
👿 Коболд

Коболдът се мръщи, гледа начумерено и не му е до шегички. Внимавай в картинката! Израз за злонамерени действия или забележки, както и предателство.

U+1F608
Емоджи с рога U+1F608
😈 Усмихнато лице с рога

Дяволски усмихнат коболд с малки дяволски рога. Има желанието да създаде неприятности, върши пакостите или просто планира нещо гадно.

U+1F47A
Японски коболд U+1F47A
👺 Японски коболд

Тенгу (в превод: небесно куче) е името на японско митично създание. Има свръхестествени сили и носи бедствие. Червената маска има вежди и брада и забележимо дълъг нос.

U+1F479
Демон емоджи U+1F479
👹 Японски демон

Они е демон и зъл дук от ада от японската митология. Той е отвратително същество с рога и лови зли души. Традиционна премяна в новогодишната нощ, за да прогони злите духове.

U+1F47B
Призрак емоджи U+1F47B
👻 Призрак

Смешно усмихнатят дух е твърде сладък, за да плаши другите и да причини вреда. Символ за Хелоуин или шеговито за страшни неща, например филми на ужасите.

U+1F480
Череп емоджи U+1F480
💀 Череп

Това е изключително опасно! Емоджито череп символизират смърт и опасност. Може да е израз на истинска заплаха, но също така може да се използва саркастично или хумористично.

U+2620
Череп с кости емоджи U+2620
 Череп с кости

Бъди предпазлив и бдителен! Черепът с кръстосани кости е символ за смъртта. Предупредителен знак за токсични вещества и опасности.

U+1F47D
Извънземно емоджи Whatsapp U+1F47D
👽 Извънземно

Извънземните са тук! Символ за извънземно същество. Усмихва се любезно и идва с мирни намерения.