🙈️ Животни и природа емоджита със значение

You are here.

Тук ще намеруш списъка със животни и природа емоджита за Whatsapp, Facebook и Сие със значението и уникода им. Забавлявай се, откривайки пъстрия свят на емоджитата!

🐶️Кучешко лице
Сладко кучешко лице с висящо езиче и ушички. Стои за безусловна лоялност и преданост. Може да се отнася за собствения домашен любимец („Обичам кучето си.“) или за хора („Ти лукаво куче, токова!“).
Покажи още

🙈️ Категория: Животни & Природа

U+1F436
🐶️Куче емоджи U+1F436
🐶️ Кучешко лице
Сладко кучешко лице с висящо езиче и ушички. Стои за безусловна лоялност и преданост. Може да се отнася за собствения домашен любимец („Обичам кучето си.“) или за хора („Ти лукаво куче, токова!“).
U+1F431
🐱️Котка емоджи U+1F431
🐱️ Котешко лице
Симпатичните, игриви и пухкави кадифени лапички, са едни от най-популярните домашни любимци, особено в големите градове. Котките се считат за независими, упорити със седмо чувство. Те символизират мъдрост, щастие, индивидуалност, както и обич и нежност.
U+1F42D
🐭️Мишка емоджи U+1F42D
🐭️ Лице на мишка
Мишките се считат за малки и сладки, но също така срамежливи и безпомощни. Сивата мишка наричаме незабележим, срамежлив и скромен човек.
U+1F439
🐹️Хамстер емоджи U+1F439
🐹️ Лице на хамстер
Харесвам те! Нощно активния гризач е популярен домашен любимец за деца. Той събира храна за зимата и върти кръгове в хамстеровото си колело. Символизира вътрешния мир и удовлетворение.
U+1F430
🐰️Заек емоджи Whatsapp U+1F430
🐰️ Лице на заек
Сладко лице на зайче в анимационен стил с две дълги уши. Може да се използва за Великден или за пролет като цяло. Мнозина го свързват с пухкава козина, семеен дух и активен сексуален живот.
U+1F98A
🦊️Лисица Facebook U+1F98A
🦊️ Лисе на лисица
Ах ти стара лисицо! Червената лисица с пухкава опашка е семейно животно. Тя се смята за особено хитра и умна. В приказките тя използва слабостите на другите, мами и е коварна.
U+1F43B
🐻️Лице на мечка емоджи U+1F43B
🐻️ Мечка
Сладко плюшено мече. Стои за гушкането. Мечката може да стои на два крака като човек. Възхищават й се заради сила й но може да бъде и страховита.
U+1F43C
🐼️Панда емоджи U+1F43C
🐼️ Панда
Отивам на концерт на групата Cro! Пандите идват от Китай, хранят се с бамбук и са заплашени от изчезване. Човек намира нещо за много сладко или като израз на обич в рамките на приятелство.
U+1F428
🐨️
🐨️ Коала
Коалата означава сладост или доброта и събужда защитни инстинкти. Второто най-известно австралийско животно се храни с евкалипт и спи по 20 часа на ден.
U+1F42F
🐯️
🐯️ Лице на тигър
Великолепното животно стои за сила, котешки маниер и нагон. Има централно значение в Азия. Там тигърът се смята за мъдър водач (будизъм) и национално животно (Индия), той е символ на храброст и сила (Китай) и знак в китайски зодиак.
U+1F981
🦁️
🦁️ Лице на лъв
Сладка лъвска глава. Цар на животните и джунглата. Мощен, опасен ловец, възвишен владетел над глутницата си и символ на властта.
U+1F42E
🐮️
🐮️ Лице на крава
Селскостопанското животно осигурява на човека мляко и месо. Кравата е работно, а в Индия - свещено животно. Използва се също и като обидана дума за тъп, бавно загряващ човек.
U+1F437
🐷️
🐷️ Лице на прасе
Отива му - като на свинче звънче. В Германия в новогодишната нощ се поставя фигурка на прасенце до фигурка на коминочистач за късмет. Представлява просперитет и богатство.
U+1F43D
🐽️
🐽️ Свински нос
Тук изглежда като в свинарник. Носа на прасето наподобява на контакт. Някой е малко мръсен и разхвърлян (ти малко прасенце!) Или може да яде много (ядеш като прасе.).
U+1F438
🐸️
🐸️ Лице на жаба
Не крякай като жаба! В митологията стои за плодородие, смърт и прераждане. Може да се види и във връзка с принца-мечта от проказките (целуни жаба). Известен също като Кермит жабока (Мъпет Шоу).
U+1F435
🐵️
🐵️ Лице на маймуна
Маймуни трици не ядат. Маймунски номера. Някой се прави на маймуна. Може да се използва и закачливо, като се будалкате или пращате за да заместите думата за самото животно.
U+1F648
🙈️
🙈️ Не гледай зло маймуна
Маймуната държи очите си затворени. Затваря си очите пред нещо / истината или засрамено (дори засрамване за друг човек). Мидзару е една от трите мъдри маймуни. В преносен смисъл си затваря очите пред лошото.
U+1F64A
🙊️
🙊️ Не говори зло маймуна
Маймуната държи устата си затворена с две ръце. Тайната се пази, не се говори за нещо, не иска да говори за нещо лошо или тайната се е изплъзнала. Ивадзару е една от трите мъдри маймуни.
U+1F649
🙉️
🙉️ Не слушай зло маймуна
Маймуната покрива ушите си. Няма да чуе нищо лошо или отрицателно. Избягва истината и не слуша отсрещния си. Кикадзару е една от трите мъдри маймуни.
U+1F412
🐒️
🐒️ Маймуна
Не прави маймунджулъци! Палавата маймуна е израз за активност, радост, игривост. Мило нарицателно за майтапчия и деца, които обичат да се катерят като маймунки. Може също да означава „ти глупава маймуна“ или „изтягам се вкъщи“. Често се използва в контекста на животни, зоологически градини и гори.
U+1F414
🐔️
🐔️ Кокошка
По принцип стои за страх и страхливост (“Не бъди страхлива кокошка”). Тя идва в много фрази: “гладната кокошка просо сънува”, “Като изплашено пиле”, “Ти глупава кокошка” или “да обикаляш като кокошка без глава”. Китайски зодиакален знак в хороскопа.
U+1F427
🐧️
🐧️ Пингвин
Пингвинът е символ на студа. Намек за особенно непохватен и тромав човек. Символизира също баланс и разум. Може също да носи вест за растеж на семейството / потомство.
U+1F426
🐦️
🐦️ Птица
Една птичка пролет не прави. Рано пиле рано пее. Изразява свобода, безгрижност и въображение. Символизира душата в духовно отношение.
U+1F424
🐤️
🐤️ Пиленце
Закръглено тяло, пухкава перушина, голяма глава и непохватна походка - като повечето животински бебета и пиленцето е изключително сладко. Човек е непохватен, Великден се задава или символ за селска идилия.
U+1F423
🐣️
🐣️ Пиленце в черупка от яйце
Сладко пиленце се излюпва от яйцето и вижда света за първи път. Популярен символ за Великден. Представлява ново начало, сладост или раждане на бебе.
U+1F425
🐥️
🐥️ Пиленце погледнато отпред
Голяма глава, жълти пера, клюн и големи очи. Сладкото, новоизлюпено пиле изразява невинност и незнание. „Нямах представа“ или „нямам вина“.
U+1F986
🦆️
🦆️ Патка
Акъл море, патки пасе! Популярни езерни жители в парковете. Патицата обитава всички континенти, с изключение на Антарктида. Стои за човешката глупост. Ум царува, ум робува, ум патки пасе. Освен това патицата е символ на просперитет и репутация.
U+1F985
🦅️
🦅️ Орел
Краля на небесата! Разбойник с остри нокти и орлов поглед. Символ на САЩ, както и желанието за свобода, достойнство и стремеж към по-висши цели.
U+1F989
🦉️
🦉️ Сова
Символ на мъдростта. Совата и роднината й кукумявката се свързват с негативно суеверие. В призрачни сцени във филмите, често можете да чуете характерния зов на совата.
U+1F987
🦇️
🦇️ Прилеп
Емоджи за Батман. Нощно активния прилеп послужи като основа за Дракула на Брам Стокър. Единственият летящ бозайник. Изразява безсмъртие и прераждане.
U+1F43A
🐺️
🐺️ Лице на вълк
Самотният вълк виещ към луната. В приказките като “Червената шапчица” или “Вълкът и седемте козлета“ често зъл персонаж, като вълк в овча кожа. Символ за независимост, но и за силна семейна обвързаност.
U+1F417
🐗️
🐗️ Диво прасе
Видяхме диво прасе! Глиганите имат груба четина и са адаптивни и всеядни. Те са плашливи и нощно активни. Любимо ястие на Обеликс. Търсач на трюфели във Франция. Полицейски глиган дори се вписа в Книгата на рекордите на Гинес. Емоджито може да намеква и за агресивност и несъобразителност.
U+1F434
🐴️
🐴️ Лице на кон
Конете се считат за лоялни и умни. Популярни като селскостопански животни и транспортни средства. Вдъхновяващи и мощни. Обида за хората с не толкова привлекателно лице и с изразена челюст и за хора, които се смеят неудържано.
U+1F984
🦄️
🦄️ Еднорог
Еднорогът: бял кон с магически сили и рог на челото. Митичните същества стоят за уникалност, чистота, невинност и детска наивност. Символ на доброто.
U+1F41E
🐞️
🐞️ Калинка
Желая ти късмет! Червената калинка с черните точки се счита за символ на щастие и къзмет и често се среща на картички за рожден ден.
U+1F99F
🦟️
🦟️ Комар
Досаден си като комар! От 3600 вида по света, има около 100 в Германия. Предимно във вечерните часове и в близост до стоящи води ще намерите досадните насекоми. Само женските комари хапят, те имат нужда да се хранят с кръв за да отлагат яйцата си.
U+1F997
🦗️
🦗️ Крикет
Лагерни огньове, топли летни вечери. Церпащите насекоми могат да бъдат щурци, скакалци или крикети. Една от десетте библейски напасти, храна за животни и хранителна тенденция на бъдещето. Стои също за мрачно настроение, щури идеи („Пак ли имаш щурци в главата?“), за странности или алчен човек.
U+1F577
🕷️
🕷️ Паяк
Гледката на паяка се свързва по целия свят със страх и отвращение. Чат партньора ти иска да те шокира или подраъни. Символ за Хелоуин или Спайдърмен.
U+1F578
🕸️
🕸️ Паяжина
Да оплетещ някого в мрежата си! Паяжината, осукана от коприната на паяк, служи предимно за улов на плячка. Може да показва капан или опасност. Символ за Хелоуин и страхотий.
U+1F422
🐢️
🐢️ Костенурка
Костенурките стават на възраст между 40 и 100 години и се движат много бавно. Човек има спокоен ден, движи се бавно или някой се дегизира за карнавал като Костенурка-нинджа.
U+1F40D
🐍️
🐍️ Змия
Съскащата змия стои за подлост и измама. Човек се преструва за твой приятел, но говори лошо зад гърба ти. Също така е зодиакален знак в китайския хороскоп.
U+1F98E
🦎️
🦎️ Гущер
Дракон в малък формат. Влечугото обича да се препича на загрели камъни. Гущерите живеят в Европа, Африка и Азия. Сладките, пъргави животнки могат да отхвърлят опашката си, в случай на опасност, която порасва обратно. 14 август е Международният ден на гущерите (World Liyard Day). Символизира дълголетие, приспособимост и също завистливи хора, от които човек трябва да се пази.
U+1F996
🦖️
🦖️ Т-рекс / Тиранозавър рекс
Хайда да изгледаме новия Jurassic Park филм! Тиранозавър рекс - месоядният динозавър с къси лапи е най-известният. Името му означава „цар на гущерите“. Във филмите често агресивният ловец, който стои за заплаха и разпространява страх и ужас.
U+1F995
🦕️
🦕️ Динозавър
„Той е вегетарианец“ или „Отиваме в природонаучен музей“! Растителнояден динозавър с дълга шия, масивна физика и сравнително малка глава. С дължина до 30 м и тегло 70 тона, той е най-големият земен обитател, съществувал някога. Един от най-популярните динозаври. Умира в края на преиода Креда, преди 66 милиона години.
U+1F982
🦂️
🦂️ Скорпион
Осем крака, две ножици и ужило с отрова. Скорпионът е обикновено опасно и смъртоносно същество в в саги и митове. Те са разпространени по целия свят и само няколко вида са опасни. Един от дванадесетте зодиакални знака.
U+1F419
🐙️
🐙️ Октопод
Октоподът има до осем ръце, включително любима ръка и се смята за умен. Използва се и кичозно заради сладкия си вид например: „Искам да се гушна в теб.“ Използва се във връзка с пътуване и гмуркане или способността да правиш много неща едновременно.
U+1F99E
🦞️
🦞️ Омар
Ще се поглезим с омар и шампанско! Червените морски животни достигат до 100 годишна възраст и изминават годишно 160 км. Символ за почивки, море и изискани вечери.
U+1F980
🦀️
🦀️ Краб / морски рак
Краби и раците могат да означават уединение и самота. Стоят за морето, подводния свят или морска храната. Може да означава също: Ти се движиш само настрани!
U+1F421
🐡️
🐡️ Риба балон / Фугу / риба таралеж
Внимателно, опасен съм! Рибата балон може да се надуе в случай на опасност и да изправи шиповете си. Това прави изяждането му от врага почти невъзможно. Като предупреждение: не се забърквай с мен! Въпреки отровата си, деликатес в Япония.
U+1F420
🐠️
🐠️ Тропическа риба
Да се потопиш в цветен подводен свят, топлата морска вода, слънце и плаж. Цветните риби живеят в тропически води. Символ на почивка и релакс, както и необходимостта от свобода, независимост и безграничност.
U+1F41F
🐟️
🐟️ Риба
Буден като риба във водата или студен като риба. Рибите са майстори на камуфлажа и адаптацията. Използва се във връзка с риба, плуване или морски дарове.
U+1F42C
🐬️
🐬️ Делфин
Флипър! Американски детски сериал. Делфините са високо интелигентни бозайници. Те живеят в семейства.
U+1F433
🐳️
🐳️ Кит с фонтанче
Моби Дик! Китовете трябва да излязат на повърхността, за да дишат. При издишване въздухът се изхвърля през ноздра на горната част на главата. Фонтанът може да бъде висок до 12 м. Емоджи намира употреба във връзка с подводния свят, наблюдаване на китове или обида за хора с наднормено тегло.
U+1F40B
🐋️
🐋️ Кит
Много голям морски бозайник с масивно тяло. Китовете нямат естествени врагове. Те са сред най-старите животни на света и се считат за пазители на знанието. Обида към хората с наднормено тегло.
U+1F40A
🐊️
🐊️ Крокодил
Да плачеш крокодилски сълзи. С 230 милиона години този вид гущер, е от най-старите групи животни. Крокодилите живеят в тропически райони във водата и на сушата. Считат се за мудни и са силни ловци. Може да се отнася до държава или регион, например Австралия или Флорида. Крокодилът също образно обозначава лакомия и лицемерие.
U+1F405
🐅️
🐅️ Тигър
Хищникът с поразителнa, раирана козина, който е широко разпространен в Азия, се счита за най-големия вид котка. Цар на джунглата. Тигърът съчетава смелост, сила, дива красота и сексуална сила. По същия начин той стои за безразсъден, обичащ свободата и събуждащ страх човек.
U+1F406
🐆️
🐆️ Леопард
Леопардът е една от най-бързите и грациозни големи котки и символизира дивота, елегантност, красота и сила. Може да стои за почивка в Азия или Африка. Или искаш да си купиш нов клин с типичната шарка.
U+1F993
🦓️
🦓️ Зебра
Живее в Африка, прилича на кон и има черни и бели ивици. Или бяло-черни ивици? Всичко има две страни, няма само светло и тъмно. Отрицателното и позитивното са в баланс.
U+1F98D
🦍️
🦍️ Горила
Не се забърквайте с мен! Изправен достига 1,75 м височина и тегло до 200 кг: горилите са най-големите човекоподобни маймуни. Нежните гиганти са вегетарианци и застрашени от измиране. Обезценяване за примитивен или нецивилизован човек. Символизира здравина, сила, но и агресивност.
U+1F418
🐘️
🐘️ Слон
Правиш от мухата слон, държиш се като слон в китайски магазин или имаш памет като слон. Най-тежкия оцелял сухоземен бозайник стои за мъдрост. Отива на почивка: на сафари в Африка или Азия. Обидно наречие за човек с наднормено тегло.
U+1F99B
🦛️
🦛️ Хипопотам
Отиваме на сафари в Национален парк Крюгер! Речния кон или ипопотамът е най-тежкият бозайник на сушата след слона. Тревопасните животни могат да проявят много агресивно поведение. Използва се и като по-малко поласкаващо наречие, поради своята форма на варел.
U+1F98F
🦏️
🦏️ Носорог
Носорогът се използва за неласкателно наречие за глупак или смешник. Носорогът има стабилно тяло, къси крайници и голяма глава с един или два рога. Оцелял от първобитни времена, вегетарианец и застрашен от измиране. Символизира непреклонен гняв и увереност.
U+1F42A
🐪️
🐪️ Едногърба камила
Предстои трудно пътуване! Едногърбата камила се среща в Африка и арабските държави. Използва се за пренос на товари или езда, живее в пустинята и може да кара без вода седмици наред. Характерни черти са дългата шия, дългите мигли и люлеещата се походка. Едногърбата камила символизира щастие, но и притеснения и упорита работа.
U+1F42B
🐫️
🐫️ Камила
Камила! Двугърбата камила се среща в Централна Азия. Камилите са адаптирани към екстремни условия (като кораби в пустинята). Символ на издръжливост, оцеляване и устойчивост.
U+1F992
🦒️
🦒️ Жираф
Животното с най-дългата шия е родом от Африка. Жирафите са високи до 6 м, имат максимално тегло 1600 кг и достигат скорост до 55 км / ч. Символ на далновидност и нежност.
U+1F998
🦘️
🦘️ Кенгуру
Ще летим до другия край на света! Освен коалата, кенгуруто е най-известното животно в Австралия. Най-големото двуутробно животно в света дори е намерило място на австралийския герб. Кенгурутата вървят с опашката си, не могат да тичат назад и не се потят.
U+1F41D
🐝️
🐝️ Пчела
Да си зает или трудолюбив като пчела. Пчелите са структурирани в социално общество: всяка има фиксирана роля и допринася за успеха на рояка. Внимание: Пчелата също може да дразни и ужилва!
U+1F41B
🐛️
🐛️ Гъсеница
Много гладната гъсеница. Гъсениците се излюпват от яйца, изяждат по пътя си всички храни, увивар се в пашкул и след като се излязат, стават пеперуди. Като ларва обикновено е дебела и космата, стои за изразяване на отвращение: Това е отвратително и безвкусно!
U+1F98B
🦋️
🦋️ Пеперуда
Символ на положителна трансформация: от незабележимата гъсеница до красивата пеперуда. Човек е влюбен, има пеперуди в стомаха. Лятото е дошло!
U+1F40C
🐌️
🐌️ Охлюв
Бавен си като охлюв; да се движите с темпо на охлюв; излез от черупката си или да свиеш някого на геврек (като охлюв)! Въплъщава бавността и уязвимостта поради крехката черупка на охлюва. У мнозина предизвиква чувство на отвращение.
U+1F403
🐃️
🐃️ Бивол / Телец
Биволът означава стабилност, както и издръжливост и е символ на мъжката сексуалност и сила. В азиатските страни, отглеждани като животни за транспорт и оран на оризови полета. Той се появява в митове и легенди, спасява Маугли в „Книга за джунглата“ пред Тигър Шер Хан и е един от 12-те зодиакални знака.
U+1F402
🐂️
🐂️ Вол
Търси под вола теле. Силен, питомно работно животно. Представлява селското стопанство и селските райони. Волът на шиш е символ на Октоберфеста. Отиваме на Октоберфест!
U+1F404
🐄️
🐄️ Крава
Кравата символизира плодородието, благоденствието и благословията в много култури. Кравите се смятат за привързани и невинни. По алпийските ливади често се срещат крави. Обида спрямо теглото или интелигентността на някой.
U+1F40E
🐎️
🐎️ Кон
„Вятър го вее на бял кон.“. С конете съчетаваме красота, елегантност, страст и природа. Преди предумно работно животно и транспортно средство, днес ездата е популярно хоби. Символично конят може да посочи еротика и сексуалност.
U+1F416
🐖️
🐖️ Прасе
Един от дванадесетте зодиакални знака в китайския хороскоп. Знак в менюта за свинско месо. Може също да означава мръсна, алчна или отвратителна личност и да бъде използвано като обида („Прасе такова/Свиня такава!“).
U+1F40F
🐏️
🐏️ Овен / Коч
Тъп коч такъв! Мъжката овца със извити рога е символ на плодородието: Овенът може да се чифтоса до 50 пъти на ден. Силен борец, с воля за победа. Той символизира мъжествеността, потентността и издръжливостта, както и силата.
U+1F411
🐑️
🐑️ Овца
Броене на овцете като помощно средство за заспиване, ако си овца, вълци все ще се намерят., да бъдеш вълк в овча кожа или черната овца на семейството. Овцете сляпо следват стадото и се считат за добродушни и простодушни. Кротък, лесно повлияем и наивен човек, често е наричан овца.
U+1F999
🦙️
🦙️ Лама
Отивам в Перу! Ламите (на английски Llama) живеят в южноамериканските Анди и принадлежат към семейството на камилите. Сладко изражение на лицето, големи очи и пухкава козина. Но внимавай: Ако се уплаши, може да те оплюе в лицето. Замени еднорога като култово животно: „No Dramas with Llamas“, „No Probllamas“.
U+1F410
🐐️
🐐️ Коза
Някой е тъп като коза или от стара коза яре. Диво животно в планината и селскостопанско животно във ферми. Козите са силно миришещи всеядни. В приказките, козата често е символ на грижовна майка. Козела олицетворява нагон, разврат и сексуална жизненост (дърт козел).
U+1F98C
🦌️
🦌️ Елен
Еленът е рога носещ бозайник и цар на гората. Сърната принадлежи към семейството на елените. Коледен символ (елена Рудолф) или известен герой от филма на Дисни Бамби. В митологията еленът и еднорогът се съпоставят с душата и духа. В народното вярване еленът има еротично значение.
U+1F415
🐕️
🐕️ Куче
Трябва да изкарам кучето на разходка! Може също да означава, че куче което лае не хапи или някой се чувства болен като куче. Кучето е най-добрият приятел на човека и отстоява безусловната любов, послушание, надеждност и лоялност.
U+1F429
🐩️
🐩️ Пудел
Изглеждаш като мокър пудел или имаш лоялни и предани приятели до теб. Поради екстравагантния си външен вид модни домашни любимци а преди циркови кучета. Пуделите са приветливи, живи и интелигентни семейни кучета.
U+1F408
🐈️
🐈️ Котка
„Котка по гърб не пада.“ или „Обичат се като куче и котка.“. Символ за приятел на котката или собствения домашен любимец. Казват, че котката има седем живота.
U+1F413
🐓️
🐓️ Петел
Нов ден започна или има важни новини. В тая къща петел пее или надут петел. Мъжко пиле с червен гребен на главата. Петелът кукурига, когато слънцето изгрява. Счита се за надут, териториален, защитен и агресивен. Също така е символ на мъжа и мъжките намерения.
U+1F983
🦃️
🦃️ Пуйка
Честит Ден на Благодарността (Thanksgiving)! Пуйката живее в Европа, Северна и Южна Америка. Символ за сигурност и близост до земята. Традиционна гозба на Деня на благодарността и Коледа. Пуйката е лесно раздразнителна и изпуска гневни звуци.
U+1FAB9
🪹️
🪹️ Празно гнездо
Обичам птици! Празното птиче гнездо може да бъде символ на дома. Използва се и като символ на това, че децата вече са “излетели от кокошарника“. Символ на Националния стадион в Пекин (в разговорния език “птиче гнездо“).
U+1F41A
🐚️
🐚️ Мида
Човек намира миди на почивка на плажа. Ако доближим раковина до ухото си, чуваме шума на морето. Отнася се за брега или океана.
U+1FAB8
🪸️
🪸️ Корал
Ще се гмуркаме с шнорхел! Коралите са дребни морски животни и образуват сложните екосистеми на кораловите рифове. Може да символизира изменението на климата или очарованието от подводния свят.
U+1FAB7
🪷️
🪷️ Лотосово цвете
Цветето лотос често е наричано “свещеното цвете“. В будизма е символ на чистотата на сърцето, верността, живота и прераждането. Но може да се използва и за красота, елегантност и чистота. Във връзка с емотикона на “човек, седнал в позиция лотос“ 🧘🪷 цветето лотос означава йога и медитация.
U+1FAE7
🫧️
🫧️ Балончета
Мечтата ми се спука като сапунен мехур! С краткия си живот те трагично ни учат колко застрашени са мечтите ни. Мехурчетата, които се издигат във въздуха, могат да означават въглероден диоксид, вана с мехурчета, детската нужда от забавление или илюзии.