Дейност емджита със значение

Тук ще намеруш списъка със дейности емоджита за Whatsapp, Facebook и Сие със значението и уникода им. Забавлявай се, откривайки пъстрия свят на емоджитата!

Коментари и други

Категория: ⚽ Дейности Емоджита

U+26BD
Футболна топка емоджи U+26BD
 Футболна топка
Така изглеждат победителите, шалалалала. Играта започва! Черно-бялата топка се използва най-вече във връзка с европейския футбол. Кръглото трябва да влезе в четириъгълното: Футболът е най-популярният спорт в Германия.
U+1F3C0
Оранжева топка U+1F3C0
🏀 Баскетболна топка
Хайде хвърлим няколко коша! Два отбора се опитват да хвърлят топката в коша на противника. На всеки четири години има Световна купа. Професионалните играчи са сред най-високоплатените професионални спортисти.
U+1F3C8
Американски футбол емоджи U+1F3C8
🏈 Американска футболна топка
Тъчдаун! Популярен спорт с топка от САЩ. Два отбора се опитват да донесат топката в крайната зона на противниковия отбор. Емоджито се използва във връзка със спорта, Супербоула или Съединените щати.
U+26BE
Бейзболна топка Whatsapp U+26BE
 Бейзболна топка
Ще ми се някой ден да гледам бейзболна игра! Бялата топка с червените шевове е типична за играта с бухалка. Национален спорт в САЩ, както и в страни от Латинска Америка и Източна Азия. Символ за САЩ и спорта като цяло.
U+1F94E
Софтболна топка U+1F94E
🥎 Софтболна топка
Обичам спортните игри с топка! Софтболът е вариант на бейзбола и популярен в САЩ. Една от разликите е в размера на топката, както и на игрището. Софтболът се играе предимно от жени, а бейзболът предимно от мъжете.
U+1F3BE
Тенис топка емоджи U+1F3BE
🎾 Тенис топка
Турнир за купата Голям шлем! Играта с топка се играе от двама или четирима играчи. Тенисът се нарича още „белият спорт“ поради ярките дрехи на играчите. Ранен спорт на богаташите, днес популярен спорт. Емоджито също може да посочи във фигурален смисъл две страни, които се карат за нещо и „си подават топката“.
U+1F3D0
Волейболна топка смайли U+1F3D0
🏐 Волейболна топка
Плажен волейбол на почивка, волейбол в училищни спортове или дисциплина на Летните олимпийски игри. Целта на този отборен спорт е, да пренесе топката над мрежата на противниковия отбор и тя да се удари в земята. Емоджито представлява спорта.
U+1F3C9
Ругби топка емоджи U+1F3C9
🏉 Ръгби топка
Този колективен спорт произхожда от Англия. Топката се носи покрай противника или се рита и се отбелязват точки. Израз за топката, играча или спорта. Може да посочи и несъобразително държане на събеседник.
U+1F94F
Фрисби емоджи U+1F94F
🥏 Фрисби
Ще играем фризби в парка! Пластмасовият диск за хвърляне е популярен като плажна играчка и спортно оборудване за индивидуални и отборни спортове. Дори кучетата обичат да хващат фризбита.
U+1F3B1
Билярдна топка 8 U+1F3B1
🎱 Билярд
Черната топка за билярд с числото 8 може да се вкара в джоба на масата само, когато всички останали топки вече са илиминирани. Представлява единствения останал (Ласт мен стендинг), трудна ситуация, играч, който играе рисковано. Мотив за нещастие: Целта на това емоджи е да постигне обратен ефект.
U+1F3D3
Пинг-понг емоджи U+1F3D3
🏓 Тенис на маса хилка и топче
Да поиграем тенис на маса! Тенисът на маса, или разговорно пинг понг, е дисциплина на Олимпйските игри, както и популярно забавление в свободното време. Този спорт с топче произхожда от Англия.
U+1F3F8
Федербал U+1F3F8
🏸 Бадминтон и федербал
Обичам бадминтон! Целта е совалката да кацне в противниковото поле, но да не може да бъде върната обратно. Състезателен спорт и популярна развлекателна дейност. Бадминтонът може символично да посочи необходимостта от по-голямо лично участие.
U+1F3D2
Хокей на лед Whatsapp U+1F3D2
🏒 Стик и шайба за хокей на лед
Купата Стенли е най-важният трофей за хокей на лед в света! В този бърз и суров спорт с шайба играчите се движат на кънки по леда и се опитват да вкарат шайбата във вратата на противника. Произхожда от Канада.
U+1F3D1
Хокей емоджи U+1F3D1
🏑 Стик и топка за хокей на трева
Гледаме олимпийските турнири по хокей! Играта с топка се играе с хокейни стикове на трева. Целта на този отборен спорт е да вкараш топката във вратата на противника. Жените носят поли в този спорт.
U+1F94D
Лакрос стик Facebook U+1F94D
🥍 Лакрос стик и топка
Най-бързата игра на два крака! Този отборен спорт съчетава в себе си тактика, сплотеността на отбора, бързина и издръжливост. Цел: Използвайки стика да се вкара топката във вратата на противника. Колежански спорт и популярен в САЩ и Канада.
U+1F3CF
Крикет U+1F3CF
🏏 Крикет бухалка и топка
Крикет игра с два отбора, бухалка и топка. Подобен е на бейзбола. Единственият спорт, в който има официална обедна почивки както и почиивки за чай. В духовен смисъл крикета стои за балансиран социален живот и дълбоко приятелство, но и конкурентни ситуации и съперничество.
U+26F3
Голф дупка с флаг U+26F3
 Байрак до дупка
Да вкараш голфовото топче в дупка на голф игрището, е целта на тази игра. Флагчето помага да се разпознае дупката още отдалеч. Застане ли топчето пред дупката, то вече не се удря а леко се плъзва за да се търкулне.
U+1F6DD
Емотикони за плъзгане U+1F6DD
🛝 Пързалка на детската площадка
Хайде да отидем на детската площадка! Връща спомените от детството за безгрижно, детско и игриво забавление. Или пък е планирано посещение на увеселителен парк с децата или внуците. В разговорния език се използва за непоискани лични съобщения в социалните медии.
U+1F3F9
Стрела и лък U+1F3F9
🏹 Стрела и лък
Купидон се цели в теб! Лъка и стрелата често се асоциират с любовната стрела. Може да посочи и стрелба с лък. Емблематично значение: да се посочи събитие или да се улучи мишената.
U+1F3A3
Въдица с риба U+1F3A3
🎣 Въдица с риба
„Рибата в морето, а ний туряме котлето“ или „Да хванеш някого на въдицата“. Популярен развлекателен спорт, който за мнозина означава релакс.
U+1F3BD
Спортно трико U+1F3BD
🎽 Спортно трико с лента
Тази година ще участвам в маратон, някой редовно ходи да тича или се нуждаеш от ново трико. Въз основа на цвета или номера на лентата, бегачите могат да бъдат идентифицирани на състезание.
U+1F6F9
Скейтборд емоджи U+1F6F9
🛹 Скейтборд
Да отидем в скейтпарка! Скейтбордът е дъска с две оси и четири колела. По-малко транспортно средство, колкото хоби, спорт и култ. „Асфалтовият сърфинг“ е роден през 60-те години в Калифорния.
U+1F6F7
Шейна смайли U+1F6F7
🛷 Шейна
Искаш ли да се пързаляме с шейна? Пързалянето с шейна е вид зимен транспорт и популярно занимание в снега. Голямо удоволствие за млади и стари. Свързано с детството и Коледа.
U+26F8
Кънки за лед Whatsapp U+26F8
 Кънки за лед
Отиваме да караме кънки на лед! Остриетата под обувката, позволяват пързалянето по заледени повърхности. Независимо дали фигурно пързаляне, хокей на лед или кънки в зала или на замръзналото езеро. Популярна дейност в зимните месеци. Емоджито стои за баланс, умение и самоконтрол.
U+1F94C
Кърлинг U+1F94C
🥌 Камък за кърлинг
Имаме билети за зимните олимпийски игри! Зимен спорт, игран на леда. Два отбора се състезават един срещу друг, отборът с най-висок общ резултат печели. Бършенето на леда, влияе на мястото, където трябва да отиде гранитния камък.
U+1F3BF
Ски, обувки за ски емоджи U+1F3BF
🎿 Ски и ски обувки
Зимните спортове са много популярни. Това емоджи може да се отнася до човек, който кара ски. Или до място, където могат да се карат ски. Може би трябва да закупиш оборудване или да го наемеш на място.
U+26F7
Скиор емоджи U+26F7
 Скиор
„Хайде да отидем на зимна почивка със ски!“ От 50-те години алпийската ски дисциплина се превърна в популярен спорт. Алпите са популярна дестинация. Лифт транспортира скиори до пистите.
U+1F3C2
Сноубордист емоджи U+1F3C2
🏂 Сноубордист
Човек се пуска със сноуборд по снега. През 1900 г. предшественикът на днешния сноуборд бе изобретен от австриец. Символ за зимата: за ваканция, спорт, дейности или планина.
U+1F3CB
Културист емоджи U+1F3CB
🏋 Щангист
Утре ще помпаме ли малко във фитнеса? Силовите тренировки служат за изграждане на мускули. Или за състезания, или за подсилване на тялото. Символ за фитнес залата, фитнеса като начина на живот и спортното хранене.
U+1F93C
Борец Whatsapp U+1F93C
🤼 Борец
Искаш ли да се бориш с мен? Борбата е бойно изкуство, в което учатва цялото тяло. Олимпийска дисциплина, част от военните тренировки за меле. Да се бориш с някой друг или със себе си (за нещо).
U+1F938
Гимнастик U+1F938
🤸 Човек правещ странично колело
Странично изпълнено колело по начертана линия или на греда. Акробатична гимнастика и една от техниките в художествената гимнастика. Някой отскоро ходи на гимнастика или просто е много разлигавен, щастлив и шеговит.
U+26F9
Жена дриблира топка U+26F9
 Жена дриблираща топка
Спортувам! Жена дриблира с баскетболна топка. Емоджито е символ за спорта и активността. Може да е покана за игра.
U+1F93A
Фехтовка U+1F93A
🤺 Сабльорка
Бориш се за кауза или с думи за нещо. Човек с екипировка за фехтовка, маска и шпага. Вид спорт, провеждан в дуел. En garde! Внимание, противникът ти заема бойната позиция. Илюстрира отмъщение, възмездие и обявява спор или трудно предизвикателство.
U+1F93E
Хандболист емоджи U+1F93E
🤾 Хандбал
Два отбора се опитват да хвърлят топката във вратата на противника. Контрагентът на футбола е добре познат и популярен отборен спорт. Стои за издръжливост, бързина и координация.
U+1F3CC
Голфист Whatsapp U+1F3CC
🏌 Човек играещ голф
Имаш ли време да поиграем голф? Голф играч в замах. Топка трябва да се вкара с възможно най-малко удари в дупката. Традиционен спорт с топка. От спорта на богатите, голфът се превръща в популярен спорт.
U+1F3C7
Конни надбягвания емоджи U+1F3C7
🏇 Конни надбягвания
Жокей язди кон. Професионалните ездачи трябва да завършат тригодишно обучение. Състезанията с коне са един от най-старите спортове. Може да се използва във връзка с надпревара, например кой ще се прибере по-бързо вкъщи.
U+1F9D8
Йога емоджи U+1F9D8
🧘 Човек седящ в поза лотос
Подобно на седенето с кръстосани крака, при лотос позата обаче стъпалата са върху бедрата. Класическа поза в йога и при медитация. Стои за вътрешен баланс, уравновесеност, гъвкавост, спокойствие и сила.
U+1F3C4
Сърфист смайли U+1F3C4
🏄 Сърфист
Да сърфираш върху перфектната вълна или в интернет. На специална дъска се носиш над водата от движението на вълната. Сърфирането е популярен воден спорт. Слънце, море, Хаваи и много специфичен начин на живот.
U+1F3CA
Плувец Facebook U+1F3CA
🏊 Плувец
Плуването е подходящо за всички, независимо от възрастта и телесната кондиция. Човек може да плува в басейна, езерото или в морето. Хайде да поплуваме!