⛹️ Дейност емджита със значение

You are here.

Тук ще намеруш списъка със дейности емоджита за Whatsapp, Facebook и Сие със значението и уникода им. Забавлявай се, откривайки пъстрия свят на емоджитата!

⚽️Футболна топка
Така изглеждат победителите, шалалалала. Играта започва! Черно-бялата топка се използва най-вече във връзка с европейския футбол. Кръглото трябва да влезе в четириъгълното: Футболът е най-популярният спорт в Германия.
Покажи още

⛹️ Категория: Дейности

U+26BD
⚽️Футболна топка емоджи U+26BD
⚽️ Футболна топка
Така изглеждат победителите, шалалалала. Играта започва! Черно-бялата топка се използва най-вече във връзка с европейския футбол. Кръглото трябва да влезе в четириъгълното: Футболът е най-популярният спорт в Германия.
U+1F3C0
🏀️Оранжева топка U+1F3C0
🏀️ Баскетболна топка
Хайде хвърлим няколко коша! Два отбора се опитват да хвърлят топката в коша на противника. На всеки четири години има Световна купа. Професионалните играчи са сред най-високоплатените професионални спортисти.
U+1F3C8
🏈️Американски футбол емоджи U+1F3C8
🏈️ Американска футболна топка
Тъчдаун! Популярен спорт с топка от САЩ. Два отбора се опитват да донесат топката в крайната зона на противниковия отбор. Емоджито се използва във връзка със спорта, Супербоула или Съединените щати.
U+26BE
⚾️Бейзболна топка Whatsapp U+26BE
⚾️ Бейзболна топка
Ще ми се някой ден да гледам бейзболна игра! Бялата топка с червените шевове е типична за играта с бухалка. Национален спорт в САЩ, както и в страни от Латинска Америка и Източна Азия. Символ за САЩ и спорта като цяло.
U+1F94E
🥎️Софтболна топка U+1F94E
🥎️ Софтболна топка
Обичам спортните игри с топка! Софтболът е вариант на бейзбола и популярен в САЩ. Една от разликите е в размера на топката, както и на игрището. Софтболът се играе предимно от жени, а бейзболът предимно от мъжете.
U+1F3BE
🎾️Тенис топка емоджи U+1F3BE
🎾️ Тенис топка
Турнир за купата Голям шлем! Играта с топка се играе от двама или четирима играчи. Тенисът се нарича още „белият спорт“ поради ярките дрехи на играчите. Ранен спорт на богаташите, днес популярен спорт. Емоджито също може да посочи във фигурален смисъл две страни, които се карат за нещо и „си подават топката“.
U+1F3D0
🏐️Волейболна топка смайли U+1F3D0
🏐️ Волейболна топка
Плажен волейбол на почивка, волейбол в училищни спортове или дисциплина на Летните олимпийски игри. Целта на този отборен спорт е, да пренесе топката над мрежата на противниковия отбор и тя да се удари в земята. Емоджито представлява спорта.
U+1F3C9
🏉️Ругби топка емоджи U+1F3C9
🏉️ Ръгби топка
Този колективен спорт произхожда от Англия. Топката се носи покрай противника или се рита и се отбелязват точки. Израз за топката, играча или спорта. Може да посочи и несъобразително държане на събеседник.
U+1F94F
🥏️
🥏️ Фрисби
Ще играем фризби в парка! Пластмасовият диск за хвърляне е популярен като плажна играчка и спортно оборудване за индивидуални и отборни спортове. Дори кучетата обичат да хващат фризбита.
U+1F3B1
🎱️
🎱️ Билярд
Черната топка за билярд с числото 8 може да се вкара в джоба на масата само, когато всички останали топки вече са илиминирани. Представлява единствения останал (Ласт мен стендинг), трудна ситуация, играч, който играе рисковано. Мотив за нещастие: Целта на това емоджи е да постигне обратен ефект.
U+1F3D3
🏓️
🏓️ Тенис на маса хилка и топче
Да поиграем тенис на маса! Тенисът на маса, или разговорно пинг понг, е дисциплина на Олимпйските игри, както и популярно забавление в свободното време. Този спорт с топче произхожда от Англия.
U+1F3F8
🏸️
🏸️ Бадминтон и федербал
Обичам бадминтон! Целта е совалката да кацне в противниковото поле, но да не може да бъде върната обратно. Състезателен спорт и популярна развлекателна дейност. Бадминтонът може символично да посочи необходимостта от по-голямо лично участие.
U+1F3D2
🏒️
🏒️ Стик и шайба за хокей на лед
Купата Стенли е най-важният трофей за хокей на лед в света! В този бърз и суров спорт с шайба играчите се движат на кънки по леда и се опитват да вкарат шайбата във вратата на противника. Произхожда от Канада.
U+1F3D1
🏑️
🏑️ Стик и топка за хокей на трева
Гледаме олимпийските турнири по хокей! Играта с топка се играе с хокейни стикове на трева. Целта на този отборен спорт е да вкараш топката във вратата на противника. Жените носят поли в този спорт.
U+1F94D
🥍️
🥍️ Лакрос стик и топка
Най-бързата игра на два крака! Този отборен спорт съчетава в себе си тактика, сплотеността на отбора, бързина и издръжливост. Цел: Използвайки стика да се вкара топката във вратата на противника. Колежански спорт и популярен в САЩ и Канада.
U+1F3CF
🏏️
🏏️ Крикет бухалка и топка
Крикет игра с два отбора, бухалка и топка. Подобен е на бейзбола. Единственият спорт, в който има официална обедна почивки както и почиивки за чай. В духовен смисъл крикета стои за балансиран социален живот и дълбоко приятелство, но и конкурентни ситуации и съперничество.
U+26F3
⛳️
⛳️ Байрак до дупка
Да вкараш голфовото топче в дупка на голф игрището, е целта на тази игра. Флагчето помага да се разпознае дупката още отдалеч. Застане ли топчето пред дупката, то вече не се удря а леко се плъзва за да се търкулне.
U+1F6DD
🛝️
🛝️ Пързалка на детската площадка
Хайде да отидем на детската площадка! Връща спомените от детството за безгрижно, детско и игриво забавление. Или пък е планирано посещение на увеселителен парк с децата или внуците. В разговорния език се използва за непоискани лични съобщения в социалните медии.
U+1F3F9
🏹️
🏹️ Стрела и лък
Купидон се цели в теб! Лъка и стрелата често се асоциират с любовната стрела. Може да посочи и стрелба с лък. Емблематично значение: да се посочи събитие или да се улучи мишената.
U+1F3A3
🎣️
🎣️ Въдица с риба
„Рибата в морето, а ний туряме котлето“ или „Да хванеш някого на въдицата“. Популярен развлекателен спорт, който за мнозина означава релакс.
U+1F3BD
🎽️
🎽️ Спортно трико с лента
Тази година ще участвам в маратон, някой редовно ходи да тича или се нуждаеш от ново трико. Въз основа на цвета или номера на лентата, бегачите могат да бъдат идентифицирани на състезание.
U+1F6F9
🛹️
🛹️ Скейтборд
Да отидем в скейтпарка! Скейтбордът е дъска с две оси и четири колела. По-малко транспортно средство, колкото хоби, спорт и култ. „Асфалтовият сърфинг“ е роден през 60-те години в Калифорния.
U+1F6F7
🛷️
🛷️ Шейна
Искаш ли да се пързаляме с шейна? Пързалянето с шейна е вид зимен транспорт и популярно занимание в снега. Голямо удоволствие за млади и стари. Свързано с детството и Коледа.
U+26F8
⛸️
⛸️ Кънки за лед
Отиваме да караме кънки на лед! Остриетата под обувката, позволяват пързалянето по заледени повърхности. Независимо дали фигурно пързаляне, хокей на лед или кънки в зала или на замръзналото езеро. Популярна дейност в зимните месеци. Емоджито стои за баланс, умение и самоконтрол.
U+1F94C
🥌️
🥌️ Камък за кърлинг
Имаме билети за зимните олимпийски игри! Зимен спорт, игран на леда. Два отбора се състезават един срещу друг, отборът с най-висок общ резултат печели. Бършенето на леда, влияе на мястото, където трябва да отиде гранитния камък.
U+1F3BF
🎿️
🎿️ Ски и ски обувки
Зимните спортове са много популярни. Това емоджи може да се отнася до човек, който кара ски. Или до място, където могат да се карат ски. Може би трябва да закупиш оборудване или да го наемеш на място.
U+26F7
⛷️
⛷️ Скиор
„Хайде да отидем на зимна почивка със ски!“ От 50-те години алпийската ски дисциплина се превърна в популярен спорт. Алпите са популярна дестинация. Лифт транспортира скиори до пистите.
U+1F3C2
🏂️
🏂️ Сноубордист
Човек се пуска със сноуборд по снега. През 1900 г. предшественикът на днешния сноуборд бе изобретен от австриец. Символ за зимата: за ваканция, спорт, дейности или планина.
U+1F3CB
🏋️
🏋️ Щангист
Утре ще помпаме ли малко във фитнеса? Силовите тренировки служат за изграждане на мускули. Или за състезания, или за подсилване на тялото. Символ за фитнес залата, фитнеса като начина на живот и спортното хранене.
U+1F93C
🤼️
🤼️ Борец
Искаш ли да се бориш с мен? Борбата е бойно изкуство, в което учатва цялото тяло. Олимпийска дисциплина, част от военните тренировки за меле. Да се бориш с някой друг или със себе си (за нещо).
U+1F938
🤸️
🤸️ Човек правещ странично колело
Странично изпълнено колело по начертана линия или на греда. Акробатична гимнастика и една от техниките в художествената гимнастика. Някой отскоро ходи на гимнастика или просто е много разлигавен, щастлив и шеговит.
U+26F9
⛹️
⛹️ Жена дриблираща топка
Спортувам! Жена дриблира с баскетболна топка. Емоджито е символ за спорта и активността. Може да е покана за игра.
U+1F93A
🤺️
🤺️ Сабльорка
Бориш се за кауза или с думи за нещо. Човек с екипировка за фехтовка, маска и шпага. Вид спорт, провеждан в дуел. En garde! Внимание, противникът ти заема бойната позиция. Илюстрира отмъщение, възмездие и обявява спор или трудно предизвикателство.
U+1F93E
🤾️
🤾️ Хандбал
Два отбора се опитват да хвърлят топката във вратата на противника. Контрагентът на футбола е добре познат и популярен отборен спорт. Стои за издръжливост, бързина и координация.
U+1F3CC
🏌️
🏌️ Човек играещ голф
Имаш ли време да поиграем голф? Голф играч в замах. Топка трябва да се вкара с възможно най-малко удари в дупката. Традиционен спорт с топка. От спорта на богатите, голфът се превръща в популярен спорт.
U+1F3C7
🏇️
🏇️ Конни надбягвания
Жокей язди кон. Професионалните ездачи трябва да завършат тригодишно обучение. Състезанията с коне са един от най-старите спортове. Може да се използва във връзка с надпревара, например кой ще се прибере по-бързо вкъщи.
U+1F9D8
🧘️
🧘️ Човек седящ в поза лотос
Подобно на седенето с кръстосани крака, при лотос позата обаче стъпалата са върху бедрата. Класическа поза в йога и при медитация. Стои за вътрешен баланс, уравновесеност, гъвкавост, спокойствие и сила.
U+1F3C4
🏄️
🏄️ Сърфист
Да сърфираш върху перфектната вълна или в интернет. На специална дъска се носиш над водата от движението на вълната. Сърфирането е популярен воден спорт. Слънце, море, Хаваи и много специфичен начин на живот.
U+1F3CA
🏊️
🏊️ Плувец
Плуването е подходящо за всички, независимо от възрастта и телесната кондиция. Човек може да плува в басейна, езерото или в морето. Хайде да поплуваме!