Дейност емджита със значение

Тук ще намеруш списъка със дейности емоджита за Whatsapp, Facebook и Сие със значението и уникода им. Забавлявай се, откривайки пъстрия свят на емоджитата!

Категория: дейности емоджита

Емоджи Значение Уникод
Футболна топка емоджи U+26BD ⚽ Футболна топка
Така изглеждат победителите, шалалалала. Играта започва! Черно-бялата топка се използва най-вече във връзка с европейския футбол. Кръглото трябва да влезе в четириъгълното: Футболът е най-популярният спорт в Германия.
U+26BD
Оранжева топка U+1F3C0 🏀 Баскетболна топка
Хайде хвърлим няколко коша! Два отбора се опитват да хвърлят топката в коша на противника. На всеки четири години има Световна купа. Професионалните играчи са сред най-високоплатените професионални спортисти.
U+1F3C0
Американски футбол емоджи U+1F3C8 🏈 Американска футболна топка
Тъчдаун! Популярен спорт с топка от САЩ. Два отбора се опитват да донесат топката в крайната зона на противниковия отбор. Емоджито се използва във връзка със спорта, Супербоула или Съединените щати.
U+1F3C8
Бейзболна топка Whatsapp U+26BE ⚾ Бейзболна топка
Ще ми се някой ден да гледам бейзболна игра! Бялата топка с червените шевове е типична за играта с бухалка. Национален спорт в САЩ, както и в страни от Латинска Америка и Източна Азия. Символ за САЩ и спорта като цяло.
U+26BE
Софтболна топка U+1F94E 🥎 Софтболна топка
Обичам спортните игри с топка! Софтболът е вариант на бейзбола и популярен в САЩ. Една от разликите е в размера на топката, както и на игрището. Софтболът се играе предимно от жени, а бейзболът предимно от мъжете.
U+1F94E
Тенис топка емоджи U+1F3BE 🎾 Тенис топка
Турнир за купата Голям шлем! Играта с топка се играе от двама или четирима играчи. Тенисът се нарича още „белият спорт“ поради ярките дрехи на играчите. Ранен спорт на богаташите, днес популярен спорт. Емоджито също може да посочи във фигурален смисъл две страни, които се карат за нещо и „си подават топката“.
U+1F3BE
Волейболна топка смайли U+1F3D0 🏐 Волейболна топка
Плажен волейбол на почивка, волейбол в училищни спортове или дисциплина на Летните олимпийски игри. Целта на този отборен спорт е, да пренесе топката над мрежата на противниковия отбор и тя да се удари в земята. Емоджито представлява спорта.
U+1F3D0
Ругби топка емоджи U+1F3C9 🏉 Ръгби топка
Този колективен спорт произхожда от Англия. Топката се носи покрай противника или се рита и се отбелязват точки. Израз за топката, играча или спорта. Може да посочи и несъобразително държане на събеседник.
U+1F3C9
Фрисби емоджи U+1F94F 🥏 Фрисби
Ще играем фризби в парка! Пластмасовият диск за хвърляне е популярен като плажна играчка и спортно оборудване за индивидуални и отборни спортове. Дори кучетата обичат да хващат фризбита.
U+1F94F
Билярдна топка 8 U+1F3B1 🎱 Билярд
Черната топка за билярд с числото 8 може да се вкара в джоба на масата само, когато всички останали топки вече са илиминирани. Представлява единствения останал (Ласт мен стендинг), трудна ситуация, играч, който играе рисковано. Мотив за нещастие: Целта на това емоджи е да постигне обратен ефект.
U+1F3B1
Пинг-понг емоджи U+1F3D3 🏓 Тенис на маса хилка и топче
Да поиграем тенис на маса! Тенисът на маса, или разговорно пинг понг, е дисциплина на Олимпйските игри, както и популярно забавление в свободното време. Този спорт с топче произхожда от Англия.
U+1F3D3
Федербал U+1F3F8 🏸 Бадминтон и федербал
Обичам бадминтон! Целта е совалката да кацне в противниковото поле, но да не може да бъде върната обратно. Състезателен спорт и популярна развлекателна дейност. Бадминтонът може символично да посочи необходимостта от по-голямо лично участие.
U+1F3F8
Хокей на лед Whatsapp U+1F3D2 🏒 Стик и шайба за хокей на лед
Купата Стенли е най-важният трофей за хокей на лед в света! В този бърз и суров спорт с шайба играчите се движат на кънки по леда и се опитват да вкарат шайбата във вратата на противника. Произхожда от Канада.
U+1F3D2
Хокей емоджи U+1F3D1 🏑 Стик и топка за хокей на трева
Гледаме олимпийските турнири по хокей! Играта с топка се играе с хокейни стикове на трева. Целта на този отборен спорт е да вкараш топката във вратата на противника. Жените носят поли в този спорт.
U+1F3D1
Лакрос стик Facebook U+1F94D 🥍 Лакрос стик и топка
Най-бързата игра на два крака! Този отборен спорт съчетава в себе си тактика, сплотеността на отбора, бързина и издръжливост. Цел: Използвайки стика да се вкара топката във вратата на противника. Колежански спорт и популярен в САЩ и Канада.
U+1F94D
Крикет U+1F3CF 🏏 Крикет бухалка и топка
Крикет игра с два отбора, бухалка и топка. Подобен е на бейзбола. Единственият спорт, в който има официална обедна почивки както и почиивки за чай. В духовен смисъл крикета стои за балансиран социален живот и дълбоко приятелство, но и конкурентни ситуации и съперничество.
U+1F3CF
Голф дупка с флаг U+26F3 ⛳ Байрак до дупка
Да вкараш голфовото топче в дупка на голф игрището, е целта на тази игра. Флагчето помага да се разпознае дупката още отдалеч. Застане ли топчето пред дупката, то вече не се удря а леко се плъзва за да се търкулне.
U+26F3
Стрела и лък U+1F3F9 🏹 Стрела и лък
Купидон се цели в теб! Лъка и стрелата често се асоциират с любовната стрела. Може да посочи и стрелба с лък. Емблематично значение: да се посочи събитие или да се улучи мишената.
U+1F3F9